Verzending binnen 24 uur op werkdagen
Gratis verzending vanaf 59,50 euro
WhatsApp +31 (0)6 199 644 09

Verzending binnen 24 uur op werkdagen
Gratis verzending vanaf 59,50 euro
WhatsApp +31 (0)6 199 644 09

Alle series condoleance

Een warme groet in tijden van rouw: ontdek onze condoleance kaarten bij Give-X!

Bij Give-X hebben we met zorg en aandacht een prachtige en brede collectie condoleance kaarten samengesteld, met als doel om bij ieder soort bloemetje, bloemstuk of krans een persoonlijk tintje te kunnen toevoegen. Deze collectie is in samenwerking met specialisten uit de bloemenbranche ontwikkeld, waardoor we een assortiment kunnen bieden dat voldoet aan verschillende behoeften en stijlen.

Onze condoleance kaarten zijn gemaakt met hoogwaardige, duurzame FSC gecertificeerde materialen met aandacht voor detail. Wij geloven dat een kaart kan bijdragen aan het bieden van troost en het ondersteunen van mensen in moeilijke tijden. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat elke kaart in onze collectie een gevoel van warmte, medeleven en troost uitstraalt. Bekijk condoleance kaarten in de verschillende thema’s.

Of je nu een bloemist, tuincentrum of uitvaartspecialist bent, onze kaarten zijn een waardevolle aanvulling op jouw assortiment. Ontdek de verschillende stijlen en formaten die beschikbaar zijn.

Voor de collectie condoleance hebben we 2 verschillenden, handige bewaar- en presentatie displays voor in jouw winkel. Ook is er de mogelijkheid een presentatie op maat te maken. Neem voor vragen of persoonlijk advies gerust contact met ons op of vraag onze brochure aan. 

Wil je graag een afspraak met een
van onze agenten?

Neem dan
contact met ons op!
Maak een afspraak
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »