Verzending binnen 24 uur op werkdagen
Gratis verzending vanaf 59,50 euro
WhatsApp +31 (0)6 199 644 09

Verzending binnen 24 uur op werkdagen
Gratis verzending vanaf 59,50 euro
WhatsApp +31 (0)6 199 644 09

Ons verhaal

Over GiveX I
 
 
'It’s not how much we give, but how much love we put into giving’

Wij voelen allemaal dat het geven van aandacht een kadootje is voor de ander, hoe klein of groot deze ook is. Aandacht voor elkaar, op momenten die er toe doen of gewoon zomaar omdat we om elkaar geven. Oprechte aandacht is misschien wel het mooiste dat we elkaar kunnen geven. Toch weten we vaak niet hoe, omdat het vinden van de juiste woorden soms moeilijk is.

Om daarmee te helpen dragen wij ideeën aan, proberen wij te inspireren en maken wij producten zoals kadokaartjes, kleine verpakkingen, wenskaarten en nog heel veel meer. Producten waarmee je van elk moment een blijvende herinnering kan maken. Trendy en soms gewoon een beetje hip. Voor het kadootje een verfraaiing zonder echt uitgesproken te worden. Niet te moeilijk, wel om net dat persoonlijke tintje te kunnen geven aan het moment dat zo belangrijk is voor de ander.

Hierin maken wij onze eigen keuzes, geven er een draai aan en durven ook te veranderen. Eigenzinnig, soms een tikje anders, want dat zijn wij, in de manier van denken, van doen, gewoon doen. In ons contact met elkaar en onze klanten, want we gaan altijd de interactie aan. Luisteren, inspireren, denken mee. Met veel passie, creativiteit en energie, doen wij ‘alles voor een zoen’.

Give-X, aandacht voor elkaar.

Ben je benieuwd naar onze producten?

Nieuwsgierig
geworden

Of heeft u vragen?
Neem dan contact op met een van onze agenten!
Maak een afspraak
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »