• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Give-X

Give-X is in 2014 opgericht en zoals de naam misschien al doet vermoeden staat Give-X voor ‘geven’. Het geven van kadootjes en het geven van oprechte aandacht aan elkaar. Vaak maakt een klein gebaar een groot verschil ...
We zijn een ontwerpstudio met een focus op de ontwikkeling van o.a. kadokaartjes, geld-envelopjes, etiketten, kadobonnen, wens- en postkaarten en leuke trendy verpakkingen. Met onze producten willen wij zoveel mogelijk mensen aanmoedigen meer aandacht te hebben voor elkaar. Producten die net even anders zijn!

De producten in deze webshop vind je ook bij ruim 600 detaillisten verspreid over Nederland en België. Onze enthousiaste collega’s in de buitendienst bezoeken deze winkels volgens vaste regelmaat. Kijken de displays na, adviseren en ruilen minder succesvolle producten (gratis) om. Onze relaties zijn voornamelijk lifestyle winkels, bloemisterijen, slijterijen, tuincentra en kadowinkels. In het buitenland distribueren wij onze producten via groothandelsbedrijven.

Missie

Give-X wil bijdragen aan een mooiere en lievere wereld. Een wereld waar mensen meer aandacht hebben voor elkaar. Op momenten die er toe doen. Of zomaar, omdat we om elkaar geven.

Visie

Onze missie kunnen wij realiseren door het ontwikkelen en aanbieden van onderscheidende producten die aanmoedigen meer aandacht te hebben voor elkaar en die het makkelijker maken gevoelens zoals vriendschap, liefde en dankbaarheid met elkaar te delen. Oprechte aandacht verbindt mensen!

Strategie

Met onze collecties willen we zoveel mogelijk mensen bereiken. Dit kan door relaties aan te gaan met klanten in binnen- en buitenland en deze maximaal te ontzorgen met betrouwbare leveringen, goede kwaliteit en uitstekende service. Daarnaast ondersteunen wij onze relaties met promotiemateriaal, ons servicesysteem (Retail) en shop-in-shop concepten (Groothandel).
Iedere dag zoeken wij naar mogelijkheden ter verbetering van de klantbeleving. Hier willen wij absoluut de beste in zijn!

Kernwaarden

De manier waarop we bij Give-X denken en werken wordt gedreven door drie kernwaarden. Waarden die aangeven:

  • Wie we zijn.
  • Hoe we ons ontwikkelen.
  • Waarmee we ons onderscheiden.

en waarop u ons altijd mag aanspreken.

Partnerschap & betrokkenheid

Heb respect en aandacht voor onze partners, onze medewerkers, leveranciers en natuurlijk onze klanten. En neem je verantwoordelijkheid voor milieu en maatschappij. We communiceren open en eerlijk en hechten veel waarde aan goede, plezierige samenwerking. We zijn trots op ons werk en dragen dat met enthousiasme uit.

Creatief

Wij zijn permanent bezig om nieuwe, mooie en inspirerende producten en concepten te ontwikkelen. Dit doen wij zowel voor onze klanten als met onze klanten (Private label). Iedere dag zoeken wij naar creaties die mensen aanmoedigen meer aandacht te hebben voor elkaar. Creativiteit, nieuwsgierigheid, positivisme … dat is Give-X.

Professioneel

Professionaliteit is een kernwaarde waarin we doorlopend investeren. Wij hebben specialisten in onder andere design, productie, verpakkingen, logistiek en retail. We kennen de markt en we begrijpen onze klanten. Dat is de basis om elke dag weer optimaal en met veel plezier te presteren!