Verzending binnen 24 uur op werkdagen
Gratis verzending vanaf 59,50 euro
WhatsApp +31 (0)6 199 644 09

Verzending binnen 24 uur op werkdagen
Gratis verzending vanaf 59,50 euro
WhatsApp +31 (0)6 199 644 09

Ons verhaal

Over GiveX I
 
The little things?
The little moments?
They aren't little.    -Jon Kabat Zinn-
 
Aandacht voor elkaar

Wij geloven dat oprechte aandacht het mooiste is dat je iemand kunt geven. Laten voelen wat de ander voor je betekent, dat je aan ze denkt. Iemand echte aandacht geven verbindt en draagt bij aan kleine geluksmomentjes. Hoe mooi is dat? Jouw wereld een beetje liever kleuren.

Toch denken we hier niet altijd aan of weten we soms niet hoe. Hier zouden we best wat vaker bij stil mogen staan...
Wij zien het als uitdaging hierbij te helpen. Zoveel mogelijk mensen inspireren en aanmoedigen, meer oprechte aandacht te hebben voor de mensen om hen heen. Stimuleren aardiger, vriendelijker én persoonlijker te zijn in het contact hebben met elkaar. Door net dat beetje extra’s te doen. Niet alleen attent zijn tijdens verjaardag, geboorte, ziekte of overlijden, maar ook zomaar onverwacht, door op verassende wijze te laten weten dat je om elkaar geeft.

 

Om te helpen en te inspireren ontwikkelen wij diverse uiteenlopende, eigentijdse producten. Producten die je op ideeën brengen en aanmoedigen om net dat beetje extra's te doen. Producten waarmee je van elk moment een blijvende herinnering kan maken. Trendy en soms een beetje hip. Klein, eenvoudig, niet te moeilijk. Genoeg om net dat persoonlijke tintje te kunnen geven aan het moment dat zo belangrijk is voor de ander. Momenten van leven, waar we niet altijd bij stiltaan maar die er absoluut toe doen. 

 

Bij alles wat we doen maken wij onze eigen keuzes, geven er een draai aan en durven ook te veranderen. Eigenzinnig, soms een tikje anders, want dat zijn wij, in de manier van denken en van doen, gewoon doen. In ons contact met elkaar en onze klanten, want wij gaan altijd de interactie aan. Wij luisteren, inspireren, denken mee. Met veel passie, creativiteit en energie, doen wij ‘alles voor een zoen’.

Give-X
Aandacht voor elkaar
 
Ben je benieuwd naar onze producten?
Onze verantwoordelijkheid
Onze collega's
 

Wil je graag een afspraak met een
van onze agenten?

Neem dan
contact met ons op!
Maak een afspraak
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »