Verzending binnen 24 uur op werkdagen
Gratis verzending vanaf 59,50 euro
WhatsApp +31 (0)6 199 644 09

Verzending binnen 24 uur op werkdagen
Gratis verzending vanaf 59,50 euro
WhatsApp +31 (0)6 199 644 09

Onze collectie

Wij voelen allemaal dat het geven van aandacht een kadootje is voor de ander, hoe klein of groot deze ook is. Aandacht voor elkaar, op momenten die er toe doen of gewoon zomaar omdat we om elkaar geven. Echter, we weten vaak niet hoe, omdat het vinden van de juiste woorden soms moeilijk is.

Om daarmee te helpen maken wij producten zoals kadokaartjes, kleine verpakkingen, wenskaarten en nog veel meer. Producten waarmee je van elk moment een blijven herinnering kan maken. Trendy en soms gewoon een beetje hip. Voor het kadootje een verfraaiing zonder echt uitgesproken te worden. Niet te moeilijk, wel om net dat persoonlijke tintje te kunnen geven aan het moment dat zo belangrijk is voor de ander.

Wij maken onze eigen keuzes, geven er een draai aan en durven ook te veranderen. Eigenzinnig, soms een tikje anders, want dat zijn wij, in de manier van denken, van doen, gewoon doen. In ons contact met elkaar en onze klanten, want we gaan altijd de interactie aan. Luisteren, inspireren, denken mee. Met veel passie, creativiteit en energie, doen wij alles voor een zoen...

Blader door onze catalogus!

Gelegenheden

Van Valentijn tot aan Kerst ontwerpen wij leuke, passende producten. Zet ze in de speciaal voor de gelegenheden ontworpen display op je toonbank en je zal zien dat je klant er bijna niet omheen kan. Wij vernieuwen ieder jaar onze collectie. Daar wordt iedereen blij van! 

Blader door onze brochure gelegenheden! 

Wil je graag een afspraak met een
van onze agenten?

Neem dan
contact met ons op!
Maak een afspraak
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »