• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzending

Give-X BV betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de uitvoering van alle bestellingen.

Nadat een bestelling is afgerond en de betaling is goedgekeurd verzenden wij de bestelde producten op werkdagen (maandag t/m vrijdag) binnen 24 uur met onze partner DHL. 

Indien de levering vertraging oploopt of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgeleverd, zal de klant daarvan bericht ontvangen.

Give-X BV is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen of doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven afleveradres.

Wanneer een bestelling drie maal is aangeboden door onze transporteur DHL en daarna niet wordt opgehaald bij het depot, zal deze naar Give-X retour gezonden worden. De bestelling kan -in overleg met onze klant- nogmaals worden verzonden, maar hiervoor kunnen opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht.

 

Welke verzendkosten rekent Give-X?

Zendingen binnen Nederland vanaf 39 euro gratis.

Zendingen naar België vanaf 39 euro gratis.

Zendingen naar Duitsland vanaf 99 euro gratis. Onder dit bedrag rekenen we 6,65 euro excl. btw.

Zendingen naar Frankrijk vanaf 99 euro gratis. Onder dit bedrag rekenen we 17,20 euro excl. btw.

 

Retourneren

Bij ontvangst van een verkeerd of beschadigd artikel of een artikel met een fout kunt u deze ongebruikt binnen 7 dagen aan GIVE-X BV retourneren. GIVE-X BV betaalt in dat geval de retourkosten en zal het bestelde artikel vervangen en kosteloos verzenden.

U dient een retourzending vooraf en binnen 7 werkdagen na bezorging aan te melden via [email protected] Na akkoord van GIVE-X BV kunt u de goederen retourneren. De goederen dienen in originele staat, zoals wij dat geleverd hebben, teruggestuurd te worden. 

Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retourneren.